Trofeus Badia obre les portes l’any 1975 en un petit local al carrer Mallorca de Tarragona, a tocar de la plaça de Braus. Fundada pel Sr. Siscu Badia i la Sra. Pepita Solè.

L’activitat principal de la botiga era la venda d’articles de pesca i trofeus per les competicions que es realitzaven a la ciutat i a la resta del territori.

L’any 1975 va ser un any de canvis per Tarragona:

  • La Rambla recuperà el nom de Rambla Nova en detriment de Rambla del Generalísimo
  • La Casa Salas va ser nomenada monument històric artístic d’interès nacional.
  • Els Reis d’Espanya van visitar la ciutat.
  • Es va celebrar el 1r torneig d’Escacs Escolar, amb la participació de 200 nens.

Aquests només van ser alguns dels fets més rellevants per la ciutat durant el 1975

Tarragona antiga

A poc a poc la botiga va anar creixent fins a ser una de les més importants en el sector.

Centrant-se cada cop més amb el trofeu, va aconseguir clients com diverses federacions esportives, estaments oficials, entitats tarragonines, etc.

L’any 2004 amb la jubilació de la Sra. Solé, la botiga va ser traspassada a M. Carme Alasà, qui se’n va fer càrrec després de treballar-hi durant uns anys.

El 2018 després de més de quaranta anys situats al carrer Mallorca, la botiga es trasllada en un nou local situat al carrer Mossèn Ritort i Faus de Tarragona. Un local més gran i on s’incorporen noves tècniques de gravat i de fabricació.

L’any 2020 després de la greu crisi mundial per la pandèmia de la COVID-19 la botiga es va veure obligada a tancar les portes de manera física, passant així a la venda en línia.

Aprofitant el moment que es vivia va ser Maria Grau qui es va fer càrrec amb el negoci. Donant aires nous i incorporant nous mètodes de venda com el digital.

El magatzem i maquinària es va traslladar a una petita oficina situada al carrer Francesc Bastos de Tarragona, des d’on se centralitzen les comandes i se’n fa la distribució fins a l’actualitat.

VALORS D'EMPRESA